بهبود حجم نان و کیفیت آرد با ما

ما کيفيت را به آرد ساختيم!



آرد يک محصول طبيعي است و به همين دليل نوسانات کيفيت را تحت تاثير قرار مي دهد. اما کيفيت يکنواخت يک "بايد" براي نانوايي ها و ميلرها باشد. رازي راه حل هاي هوشمند براي استاندارد سازي آرد و بهبود آرد ارائه مي دهد. آنها عبارتند از سيستم هاي آنزيم، جايگزين هاي بروم، اسيد اسکوربيک، عوامل اکسيد کننده، ويتامين ها و مواد معدني، و همچنين افزودني هاي پخت مخلوط براي آرد آماده و ترکيبي.
با آماده سازي آنزيم هاي بين المللي، ما راه حل پيشگام در زمينه بهبود آرد را ايجاد کرده ايم.
ما با توجه به اصول زير کار مي کنيم:
• دغدغه بايد در بهترين شرايط بهينه باشد.
• دوغ بايد در بهترين حالت آنزيمي باشد.
• بهينه مطلق و بهينه آنزيمي بايد به درستي متعادل شود.

اگرچه بسياري از کارخانجات با توجه به داده هاي کيفيت تحليلي ميزان آرد را به ترتيب با مقدار کمي اطلاعات در مورد خواص پردازش مي پردازند. کيفيت محصولات پخته بستگي به خصوصيات خمير هاي ساخته شده از آرد دارد

• رفتار رئولوژيکي
• تحمل سم زدايي
• رطوبت سطح
• ثبات تخمير



کيفيت آرد بستگي به عوامل متعدد دارد؛ ما کيفيت پايدار را تضمين مي کنيم

گندم يکي از مهمترين غذاهاي اصلي جهان است. بيش از 450 ميليون تن گندم براي هر سال مصرف مي شود. بدون هيچ گونه مواد غذايي ديگر، نوسانات با کيفيت در مواد اوليه تاثيري بر وضعيت محصول و ويژگي هاي پردازش آن مانند آرد گندم ندارد. عواملي مانند تنوع دانه، ماهيت خاک، شرايط آب و هوايي، شرايط نگهداري، ذخيره سازي و فرزندي موجب انحراف از ويژگي هاي كيفي مي شود كه ممكن است باعث اختلال در فرآيند و نيز در طول پخت شود.



فن آوري آنزيم به عنوان زمينه اصلي صلاحيت

راه حل هايي با ارزش افزوده بخشي از فلسفه موفق شرکت ما است. تحقيقات در خصوص خواص پخت آنزيم ها در ارتباط با امولسيفايرها، اکسيد کننده ها و ساير مواد تشکيل دهنده، با کاربرد خاص در ذهن، پايه مهمي براي چنين راه حل هايي است.



وظایف بهبود آرد

دلایل اصلی کیفیت پایین


• براي جبران کمبود گلوتن يا پروتئين
• براي جبران آسيب به برداشت ناشي از آب و هوا
• براي بهينه سازي مخلوط گندم و غيره
• براي اصلاح انواع گندم بيش از حد قوي
• براي تعادل با مرطوب، خمير دشوار است
• براي بهبود بخشيدن به تعداد آسيب هاي برداشت
• براي کمک به جايگزين کردن (مانند ذرت، تاپيوکا).
کيفيت کافي يا نامناسب در تمامي نقاط جهان اتفاق مي افتد. درمان آرد درست است که اغلب تنها راه ايجاد محصولات پخت خوشمزه با قيمت هاي معقول است.


•گندم کافي نيست
• کيفيت گندم ضعيف (به عنوان مثال براي توليد بيسکويت) در دسترس نيست
• مقادير يکنواخت در دسترس نيست
• نوسانات کيفيت بين يک کالا و بعد
• انواع گندم نامناسب
•دانه هاي آسيب ديده از شرايط برداشت يا ذخيره سازي.

با محصولات تخصص ما به روز باشید

+98 (086) 33814

%u0637%u0631%u0627%u062D%u06CC %u0633%u0627%u06CC%u062A